Відділ освіти виконавчого комітету Жовтоводської міської ради

 

News

News: 1076
Apr 5, 2012

ПРЕС-РЕЛІЗ

Марія Пустова: «Олександр Вілкул поставив завдання – до 15 травня 2012 року усі оздоровчі заклади Дніпропетровської області повинні отримати паспорти готовності»
Apr 5, 2012

Добрі справи живуть не один день

Понад 20 учнів шкіл нашого міста відвідали столицю України. А подарував їм цю поїздку народний депутат України від Партії регіонів Сергій Глазунов.
Apr 5, 2012

Творець дитячих душ

Воля і розум Він має неабиякий хист підбирати кадри. Кому, як не йому, очолити колектив новозбудованої школи-гіганта…Так говорили освітяни про молодого, але далекоглядного й наполегливого Володимира Васильовича Добровольського, а сьогодні директора ліцею науково-природничого навчання, депутата Жовтоводської міської ради ІV,V,VІ скликань.
Apr 5, 2012

Влада інформує

Конструктивний діалог - запорука успіху! Соціальні ініціативи Президента України В.Ф.Януковича, проголошені ним на розширеному засіданні Кабінету Міністрів 7 березня 2012р., знайшли своє відображення в Національному плані дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ 2010-2014рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» та викликали у суспільстві потужну хвилю обговорення як на експертному, так і на побутовому рівнях.
Apr 5, 2012

Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти

Сучасний світ постійно оновлюється і змушує кожного розширювати горизонт свого мислення. Новітні технології полонили всі галузі людського життя. Не є винятком освіта, яка тонко, а головне швидко реагує на будь-які інновації. Губернатором Дніпропетровської обласної державної адміністрації започатковано реалізацію регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». Із метою успішної реалізації даного проекту ліцей природничо-наукового навчання активно впроваджує використання ІКТ під час навчально-виховного процесу.
Apr 5, 2012

Працюватимемо і у свято, і у будень

Щорічно всі депутати Жовтоводської міської ради звітують у своїх виборчих округах про виконання передвиборної програми, свою діяльність. Разом із тим, вважаю за необхідне більш ширше висвітлювати і повсякденну роботу, спрямовану на підтримку та розвиток нашої міської територіальної громади.
Apr 5, 2012

Творчі сторінки життя Валентини Ханко

31 березня у виставковій залі музею зібралися творчі люди, щоб розповісти про чудову майстриню, художницю і просто чарівну жінку - Валентину ХАНКО, яка відзначила 45-річчя своєї творчої діяльності.
Apr 5, 2012

Конкретна робота депутата від ПР на благо городян

Президент України Віктор Янукович визначив чотири стратегічних напрямки соціальних реформ, що мають реалізуватися у державі. Це відновлення довіри суспільства до державної соціальної політики, комплексні зміни у підходах до оплати праці, модернізація сфери соціального забезпечення та сприяння ефективній зайнятості та створення робочих місць. Кожен напрямок передбачає реальні механізми, які дозволять розв’язати низку соціальних проблем.
Apr 5, 2012

Наведемо порядок у нашому спільному домі

У рамках губернаторського проекту «Чисте місто» у Жовтих Водах, як і в інших містах області, буде проведено п’ять загальнообласних суботників із благоустрою. Окрім цього, у місті щотижня проводитимуться «чисті четверги». Міський голова Анатолій Кузьменко видав із цього приводу відповідне розпорядження.
Apr 5, 2012

Кубок шкільного футболу ЄВРО - 2012.

Відділ освіти проводить 10 квітня 2012 року о 10.00 на футбольному полі СОК "Ювілейний" ДП Схід ГЗК проводиться обласний зональний етап Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО - 2012.